CRIMSON NEWS

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

"Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους...."

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στο ράδιο της Trt 95.1 και μίλησε για όλους και για όλα... Ο τεχνικός της ΑΕΛ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την φίλαθλη γνώμη...
 Ο Λαρισαίος τεχνικός δήλωσε αρχικά πως παρά τις απουσίες η ομάδα μας θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα διεκδικήσει την νίκη επί ίσοις όροις καλώντας και τον κόσμο για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παικτών! Ύστερα, αναφέρθηκε  στις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο και αποτέλεσαν δικές του επιλογές λαμβάνοντας υπόψη το πλούσιο βιογραφικό τους, την καλή ηλικία που βρίσκονται και τον καλό χαρακτήρα τους έχοντας εμπιστοσύνη σε εκείνους όντας ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εμφάνιση τους.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις κακές εμφανίσεις του Ιανουαρίου είπε πως οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν είχαν γνώμονα όχι μόνο την υπόθεση 6άδα αλλά και το μέλλον διότι έτσι θα γίνει το ρόστερ καλύτερο σε σχέση με πριν αλλά και πέραν της ομοιογένειας που επηρέασε την απόδοση των παικτών ήταν και θέμα "αγωνιστικής κοιλιάς" που αναμένονταν λόγω της κακής προετοιμασίας του καλοκαιριού και της ατυχίας στο παιχνίδι με την Ξάνθη που επηρέασε το αγωνιστικό τμήμα στα επόμενα  παιχνίδια. Παρόλα αυτά, τόνισε άπαντες πιστεύουν πως μπορεί να επιτευχθεί η είσοδος στα πλέυ οφ.

Για το θέμα της αποχώρησης του Αμπιόλα Ντάουντα επισήμανε πως κρίθηκε βάσει των εμφανίσεων του και του υψηλού συμβολαίου που είχε ενώ εξήρε τον χαρακτήρα του και ενδεχομένως κάποιες φορές παίζει ρόλο η τακτική που ακολουθεί η κάθε μία ομάδα ανάλογα τους παίκτες που έχει και το ότι δεν μπορούν να "κολλήσουν" όλοι στο αγωνιστικό στυλ φέροντας ως παράδειγμα τον Νευμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος, για τους νέους αθλητές και ταλέντα του Νομού είπε πως τους παρακολουθεί θα δοθούν οι ευκαιρίες στον Πινακά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ο Χαλάτσης δόθηκε δανεικός στον Αλμυρό για να πάρει εμπειρίες και ο Ζαχαράκης ήδη προπονείται με τους επαγγελματίες. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά-τονίζοντας πως ο ίδιος παρακολουθεί την εξέλιξη των Νέων - για να αναδειχθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ενώ εξέφρασε την χαρά του που συνάντησε τους παλαιμάχους στην κοπή της πίτας λέγοντας χαρακτηριστικά πως είδε και μίλησε από κοντά με τα ινδάλματα της νεαρής του ηλικίας που ήταν και ο βασικός λόγος που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου