CRIMSON NEWS

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη για Αστέρα, ισοπαλία στα Πηγάδια

Έχει πάρει από το χέρι τον Αστέρα Τρίπολης και τον οδηγεί στα πλέι οφ ο Μίλος Ντέλετιτς!

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε το δεύτερο τέρμα του σε τρία ματς με τον Αστέρα και έδωσε στους Αρκάδες ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά μέσα στον Βόλο με 1-0. Κάπως έτσι, με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ανέβηκε στην έκτη θέση (παρέα με την Ξάνθη) και... βλέπει την είσοδό της στα πλέι οφ να πλησιάζει!

Έχασε έδαφος και πολύ δύσκολα θα καταφέρε να μπει στην εξάδα ο Βόλος, που ήταν κάκιστος στο σημερινό παιχνίδι και δεν έφτιαξε ούτε... μισή φάση, μένοντας στους 26 βαθμούς.

Όλα στο μηδέν. Έπειτα από ένα αρκετά κακό παιχνίδι από άποψη θεάματος, ρυθμού και έντασης, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Η Ξάνθη ήταν αυτή που πήγε λίγο πιο επιθετικά στο παιχνίδι σε αυτό το διάστημα. Ξεκίνησε πιο δυνατά, έχοντας δύο τελικές πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα, δεν απείλησε επί της ουσίας με τις τελικές που είχε. Ο Κάστρο έπιασε κεφαλιά στο 5’ έπειτα από κόρνερ, ο Δημούτσος έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή, αλλά όχι μακριά και ο Καμαρά, που έγινε αποδέκτης της μπάλας βρήκε σε ετοιμότητα τον Θεοδωρόπουλο κι ενώ θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ ο παίκτης της ακριτικής ομάδας, αν έκανε ένα απλώς καλό τελείωμα.

Ο Αργεντινός πήρε και νέα κεφαλιά από κόρνερ του Μουλέν λίγο μετά και κάπου εκεί σημειώθηκε η τελευταία καλή φάση του δεύτερου μέρους. Αφού, ο Κάστρο είδε στο 32’ τον Τζανετόπουλο να του βάζει κόντρα σε σουτ που προσπάθησε να επιχειρήσει μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια ο Μπαξεβανίδης έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά. Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Τζανετόπουλου στον Στάρτζεον, με το replay να επιβεβαιώνει ότι υπήρξε επαφή. Η Λαμία δεν έχει αναφερθεί έως τώρα, διότι δεν απείλησε στο πρώτο μέρος κι ήταν εντός αναιμική. Μια αξιόλογη προσπάθεια έκανε επιθετικά, αλλά ο Νιάσε δεν ανησύχησε τον Αμπάντ. Στο δεύτερο μέρος ο Σάλιακας βρέθηκε απέναντι στον Αμπάντ πλάσαρε με τον Ισπανό να αποκρούει ενώ μετά παό 5 λεπτά ο Κοβάσεβιτς πλάσαρε μέσα από την περιοχή η μπάλα βγήκε άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου