CRIMSON NEWS

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Άγριος πετροπόλεμος στη Λαμία -Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ένταση αυτή την ώρα στη βόρεια είσοδο της Λαμίας όπου οπαδοί της ΑΕΛ έχουν κλείσει το δρόμο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια.

Οι οπαδοί βρίσκονται ακινητοποιημένοι από αστυνομικούς και διμοιρία των ΜΑΤ εδώ και ώρα στο σημείο αφού δεν τους επετράπη η πρόσβαση τους στο γήπεδο για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία. ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή εισαγγελέα.Στις 9 περίπου το βράδυ, οπαδοί της ομάδας άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς τραυματίζοντας μάλιστα έναν από αυτούς.

Η αστυνομία πέρασε στην “αντεπίθεση” ανοίγοντας τελικά το δρόμο που είχαν αποκλείσει οι οπαδοί της Λάρισας ενώ πριν λίγο έγιναν τέσσερις προσαγωγές στο Αστυνομικό Μέγαρο, οι οποίες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Να θυμίσουμε πως μια ομάδα οπαδών της της ΑΕΛ ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία και δύναμη των ΜΑΤ στις 7 περίπου το απόγευμα στο ύψος του Σανατόριου αφού δεν τους επετράπη η πρόσβαση στο γήπεδο της Λαμίας.


Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε από νωρίς ενημερώσει τις αρχές με επιστολή της για τον φόβο επεισοδίων, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα αλλά και αναφορές σε ομάδες αλβανών κακοποιών που έχουν στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα.

LAMIA NOW.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου