CRIMSON NEWS

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Προσφυγές Τζάνη και Θεοδοσιάδη στον Απόλλωνα...

Τις προσφυγές του Σάκη Θεοδοσιάδη και του Χρήστου Τζάνη φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει ο Απόλλων Λάρισας, με τους δύο να κινούνται νομικά εις βάρος της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FlNews, αμφότερων οι προσφυγές είχαν προγραμματιστεί να εκδικαστούν τη Δευτέρα (18/12) ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί ζήτησαν και πήραν αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής του Θεοδοσιάδη για τις 15 Ιανουαρίου κάτι που αποδεικνύει ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του δεν διευθετήθηκαν…

Σε ό,τι αφορά στον Τζάνη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΠΑΕ δεσμεύτηκε πως έως τις 27 Δεκεμβρίου θα πληρώσει 2.500 ευρώ (σε αυτό το ποσό μείωσε τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής), ώστε το συμβόλαιό του να λυθεί και ο ίδιος να μπορέσει να πάρει μεταγραφή.

Ενώ αναμένεται να υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις από την ομάδα. Οι Πέτρος Κραβαρίτης, Νίκος Ιορδανίδης μετά το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα δεν πήραν ξανά μέρος σε προπόνηση.

Οι δύο πήραν άδεια μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Κάτι τέτοιο, όμως δεν έχει γίνει και δεν αποκλείεται, εάν δεν βρεθεί λύση άμεσα, να ακολουθήσουν και αυτοί τη νομική οδό.

ΠΗΓΗ: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου