CRIMSON NEWS

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ

Κανένα πρόβλημα απέναντι στον προβληματικό Παναθηναϊκό δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ που έφτασε σε μια σπουδαία νίκη με 4-0, παραμένοντας μια ανάσα από την κορυφή της Superleague.

Tο σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε στο 8' ο καλύτερος παίκτης απόψε, ο Δημήτρης Πέλκας, με ένα εκπληκτικό σουτ και ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 51' με νέα πανέμορφη προσπάθεια.

Στο 68' ο Κουλούρης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από χέρι του Ινσούα, που αποβλήθηκε, ενώ στο 77' ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με εξαιρετική προσπάθεια μέσα από την περιοχή.

Εκτός από την κόκκινη του Ινσούα, κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Μακ στο 79' για σπρώξιμο στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε χτυπήσει προηγουμένως τον Σλοβάκο άσο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας (58' Τσίμιροτ), Λημνιός (82' Κάμπος), Πέλκας, Μακ, Κουλούρης (73' Πρίγιοβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον (46' Χίλιεμαρκ), Μολέδο, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (85' Δώνης), Λουντ, Καμπέσας, Άλτμαν (69' Χουλτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου