CRIMSON NEWS

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

"Λύγισε" και την Χαλκηδόνα ο ΓΣ Φαρσάλων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων «λύγισε» και την Χαλκηδόνα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης με σκορ 72-70 και κράτησε αλώβητη την έδρα του φτάνοντας έτσι τις 6 νίκες εντός έδρας και με ρεκόρ 6 νίκες και 4 ήττες βρίσκεται στην 3η θέση του Βορείου ομίλου της Β Εθνικής κατηγορίας.Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφεραν να πάρουν διαφορά τεσσάρων πόντων (20-16) σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περάσουν για πρώτη φορά μπροστά στα μέσα με σκορ 25-27 ενώ ακόμη ένας πονοκέφαλος για τον κ. Πέρκο ήταν το γεγονός ότι φορτώθηκε νωρίς με τρία φάουλ ο αρχηγός του Γυμναστικού Γιώργος Αναγνωστόπουλος με αποτέλεσμα να μείνει αρκετή ώρα στον πάγκο.





Όμως οι γηπεδούχοι εν συνεχεία κατάφεραν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και με επιμέρους σκορ 14-5 στα τελευταία τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 7 πόντους (39-32).

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι απάντηση και κατάφεραν να μειώσουν σταδιακά και δύο λεπτά πριν την λήξη της περιόδου πέρασαν εκ νέου μπροστά με 50-53, ενώ η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε την Χαλκηδόνα προηγούμενη με 2 πόντους (54-56).



Η τελευταία περίοδος ήταν ένα πραγματικό θρίλερ με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια, ενώ στο 5′ είχαμε την απόλυτη ισορροπία καθώς το σκορ ήταν στο 62-62.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 63-66 όμως οι γηπεδούχοι με λέι απ του Σιόλογκα και εύστοχη βολή του Μακρή ισοφάρισαν εκ νέου σε 66-66 2′ και 30» πριν την λήξη.



Η αναμέτρηση συνέχισε να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και ο Νικολόπουλος πέντε δευτέρα πριν την λήξη είπε την τελευταία «λέξη» ευστοχώντας σε σουτ δύο πόντων έγραψε το 72-70 και έδωσε το σπουδαίο ροζ φύλλο στον Γυμναστικό!

Πρώτος σκόρερ του Γυμναστικού ήταν ο Σιόλογκας με 18 πόντους ενώ οι Νικολόπουλος και Γιώργος Αναγνωστοπουλος σημείωσαν από 13 αμφότεροι και ο Μακρής 12.

Δεκάλεπτα: 20-16, 39 – 32, 54 – 56, 72 – 70

I farsala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου