CRIMSON NEWS

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Δυνατός Ατρόμητος, δεν χάνει η Λαμία!

«Θηρίο» ΚΑΙ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ!

Παρότι βρέθηκαν -σε ακόμη ένα ματς- πίσω στο σκορ στους «Ζωσιμάδες» (64'), οι «κυανόλευκοι» της Φθιώτιδας αποδείχθηκαν ξανά επτάψυχοι και με τον Τσούκαλο να ισοφαρίζει στο 77', αλλά και τον Μελίσσα να… κατεβάζει ρολά στο τελευταίο τέταρτο, πήραν το 1-1!

Αήττητοι για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα οι νεοφώτιστοι, έχουν να χάσουν από τις 15 Οκτωβρίου!

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε στο 1-1 για τέταρτη σερί φορά (έχει να πετύχει… τρίποντο από τις αρχές Νοέμβρη) και βλέπει το «τρένο» της πεντάδας να απομακρύνεται, ενώ την άλλη αγωνιστική, θυμίζουμε, έχει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για… κλείσιμο στο 2017. Η Λαμία, στον αντίποδα, φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Ντιγκινί στο 42’ (υπέροχη συνεργασία με τον Ντάουντα), οι κυανόλευκοι πήραν μία... επαγγελματική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, επικρατώντας 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αποτέλεσμα που διατηρεί σταθερά την ομάδα του Κάναντι σε τροχιά... πρωταθλήματος, αφού μείωσε εκ νέου στους 2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (κι ενώ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έχουν ματς λιγότερο).

Κακό το παιχνίδι στο Περιστέρι, με τους Βοιωτούς να μην μπορούν να απειλήσουν, ουσιαστικά, την εστία του Γιαννιώτη, ενώ το όπλο πλάνο τους για κάτι θετικό πήγε στράφι όταν ο Γάλλος άσος βρήκε δίχτυα. Τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα του Ανιγκό που κάνει... νερά τελευταία.

Στο 52' δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο, όταν ο Αντιλέχου χτύπησε τον Γιαννούλη στο πόδι, με τον διαιτητή Κουτσιαύτη να λέει, λανθασμένα, να συνεχιστεί το ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου