CRIMSON NEWS

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του ΓΣΛ

Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του ΓΣΛ Φάρου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας, καθώς απέκτησε τον 26χρονο (γεννήθηκε 9 Ιουνίου 1991) σέντερ Ρέτζι Κέλι που αγωνιζόταν στο ρουμανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην ομάδα Πολιτέχνικα Λάσι.


Ο παίκτης έχει ύψος 2.06 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο για να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στην ολλανδική Ντε Χέλντερ (2013-2014), για να πάει στη συνέχεια στην Απόλο Αμστερνταμ ενώ έπαιξε και στη ΜΤΖ των Σκοπίων.
Στο Οχάιο είχε πάνω από 4 ριμπάουντ κάθε χρόνο μέσο όρο ενώ από πλευράς πόντων η καλύτερη του χρονιά ήταν η τελευταία με μέσο όρο 12,1.
Στο μεταξύ συνεχίζονται αυτή τη βδομάδα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΓΣΛ Φάρου καθώς μεθαύριο Σάββατο θα παίξει στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος που η νίκη θα σημαίνει πολλά ενώ η ήττα θα θεωρηθεί απόλυτα φυσιολογική μια και η ομάδα του τεχνικού Θανάση Σκουρτόπουλου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όχι απλά για τη μάχη της παραμονής αλλά ακόμα και για την είσοδό της στην οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα.



eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου