CRIMSON NEWS

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

"Χορεύοντας" στο χιόνι κέρδισε την Ξάνθη!

Μια ΑΕΛ που χόρευε κυριολεκτικά στο χιόνι ειδικά στο α΄μέρος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί των Βυσσινί. Η ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και τον κέρδισε με 3-0. Πραγματικά σε μια τόσο καλή εμφάνιση δεν υστέρησε κανείς!Καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες έβαλε γκολ και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά  κατάφερε να βάλει και τρίτο γκολ εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση της.
Στο 5΄ λεπτό ο Ντέλετιτς έκανε την διείσδυση σούταρε αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 16΄ ο Συλά έκανε σέντρα σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι .Στο 21΄ο Ναζλίδης πέρασε τον Κίκα μπήκε στην περιοχή σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς. Στο 28΄ ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλντι με τον Ναζλίδη να κάνει το 1-0.Στο 31΄ ο Ναζλίδης ύστερα από σουτ του Αγκάνοβιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Στο 58΄ ο Λισγάρας με κεφαλιά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της ΑΕΛ. Στο 80΄ τετ-α-τετ  του Περόνε ο Ζίβκοβιτς του είπε"όχι". Στο 90΄ ο Λεοζίνιο ολομόναχος πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

AEΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς(89΄Λεοζίνιο) Ναζλίδης,Κρίζμαν(81΄ Μασούρας), Αγκάνοβιτς(75΄Περόνε)
Ξάνθη:Ζίβκοβιτς,Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας(53΄Μελιόπουλος), Λισγάρας,Λουσέρο(60΄ Κάστρο), Σιλλά, Σβάρνας, Φεσίδης(82΄Μπλαν), Κασάντο, Γέντρισεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου