CRIMSON NEWS

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Με "σβηστές" μηχανές, ισοπαλία στο Αrena!

Σε ένα κακό παιχνίδι συνολικά η ΑΕΛ και η Λαμία ήρθαν ισόπαλες 1-1. Σκληρό το παιχνίδι των φιλοξενουμένων όπου ο διαιτητής Γρατσάνης επέτρεψε με τις υποδείξεις του να συνεχιστεί μέχρι τέλους. Κουρασμένη η ΑΕΛ δίχως φαντασία στο παιχνίδι της εκτός ελαχίστων φάσεων.
Ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι Ζίζιτς και Γουάλας. Καλά πήγαν οι Ντέλετιτς και Αναστασόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Γιαννιτσάνης και Σαφαρίκας.
Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ την προσεχή Τετάρτη 2 Αυγούστου.Την έκρηξη του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν οι υποδείξεις διαιτητών και εποπτών στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας έναν έντονο διάλογο μαζί τους.

Κακό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες που είναι εμφανώς κουρασμένες από την προετοιμασία τους. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Γρατσάνης με πολλές λάθος υποδείξεις μάλιστα σε φάουλ που δεν έκανε ο Ντοντό το σφύριξε και του έδειξε την κόκκινηυ κάρτα και στη συνέχεια να το διορθώνει με κίτρινη κάρτα! Στο 1΄ λεπτό ο Ντέλετιτς δέχθηκε την μπάλα από τον Κρίζμαν πλάσαρε ωστόσο ο Πίτκας απέκρουσε σε κόρνερ! Στο 40΄ ο Φάρκας έκανε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντέλετιτς η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 47΄ μπήκε ο Βουό στην περιοχή έκανε το πλασέ με τον Μπόζοβιτς να μπλοκάρει την μπάλα στην αγκαλιά του. Εκτέλεση φάουλ του Φατιόν ύστερα από κομπίνα με Κρίζμαν, Ντέλετιτς η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 74΄ φανταστική μπαλιά τρύπα του Κρητικού στον Ντέλετιτς πέρασε τον Πίτκα πλάσαρε κάνοντας το 1-0. Το 1-1 έκανε στο 84΄ ο Ακόστα με πλασέ στην γωνία του Μπόζοβιτς. Στο επόμενο λεπτό καλοτραβηγμένο φάουλ του Ντέλετιτς ο Ζίζιτς έκανε την κεφαλιά με τον Ασίγκμπα να διώχνει πάνω στην γραμμή.
ΑΕΛ:Μπόζοβιτς, Ρέντζας,Ζίζιτς,Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Κριζμάν Ναζλίδης,Ντοντό
Έπαιξαν και οι:  Καλύβας, Περόνε, Κρητικός, Αγρόδημος

Λαμία: Πίτκας, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Όμο, Μπλάζιτς,Βουό, Μπουλούλης,Ασίγκμπα

Έπαιξαν και οι:Παπαδόπουλος,Βορύλλας,Παπαργυρίου,Μανιάς, Ποντόλγκαρ, Βάντερσον,Πατσαρούχας, Καραγιάννης, Φράγγος, Τσούκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου