CRIMSON NEWS

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Παράγοντας του ποδοσφαίρου κατέθεσε για τον διαιτητή-εκβιαστή!

Tην Τρίτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια πολύ σοβαρή καταγγελία την οποία εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία, καθώς διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα σχετικά με ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στον χώρο του ποδοσφαίρου (είναι διεθνής διαιτητής, το όνομα του οποίου ακούγεται στις κασέτες της περίφημης συνομιλίας με κεντρικό πρόσωπο του χώρου της διαιτησίας και τη φράση «όσο με γαμ... , τόσο θα σφυράς»), ο οποίος εμφανίζεται να συκοφαντεί με χυδαίο τρόπο τους «εχθρούς» του μέσα από ανώνυμες δημοσιεύσεις σε blogs εδώ και δύο χρόνια, υπό την... υψηλή εποπτεία μάλιστα με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, ένας από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που κλήθηκαν από την Εισαγγελία να καταθέσουν σχετικά με αυτή την υπόθεση είναι μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου,στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η οποία διεξάγεται, πριν από περίπου 20 ημέρες.


Ο κ. Γρηγορίου είχε προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του σχετικά με «διαιτητοπατέρες στην υπηρεσία του συστήματος οι οποίοι λειτουργούν συγκεκριμένα blogs ανώνυμα προκειμένου να προωθήσουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι διεθνείς διαιτητές» τον Αύγουστο του 2016 και μάλιστα είχε ανοίξει τότε ο σχετικός φάκελος για την υπόθεση στην Εισαγγελία, με το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης για εκείνη την σοβαρή καταγγελία του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας να «αναθερμαίνεται» από τη στιγμή που έφτασαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ύποπτη δράση του διαιτητή-εκβιαστή.

ΠΗΓΗ:sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου