CRIMSON NEWS

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Συντηρητικά Λεοζίνιο και Αγκάνοβιτς!

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκαν τελικά και μετά από εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας θα προστεθεί σίγουρα ένας ακόμα παίκτης (ίσως και δύο) στο έμψυχο δυναμικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σέντερ μπακ μετά την εμπλοκή που υπάρχει στο θέμα του Άλα (κατατέθηκε συμβόλαιο και από την πρώην του ομάδα στη αλβανική Λίγκα κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΛ δεν μπορεί να καταθέσει το συμβόλαιό του) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη αποχώρηση παίκτη, άγνωστο όμως από ποια γραμμή.


Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να διορθώσει ατέλειες που έχουν παρατηρηθεί στα φιλικά παιχνίδια ενώ το έμψυχο δυναμικό αρχίζει να αξιολογείται αφού στόχος της ομάδας φέτος είναι μια πολύ καλή θέση, κάτι το οποίο αρχίζει να διαφαίνεται με την αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα της ομάδας.
Χθες μετά τη διήμερη άδεια που πήραν οι παίκτες επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς με δύο προπονήσεις που έγιναν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκου, ενώ σήμερα επίσης θα υπάρχει διπλή προπόνηση.
Στόχος είναι να ανέβει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση το απόγευμα και το Σάββατο θα γίνει προπόνηση το πρωί και ακολούθως φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία (18.30 στο Ael Fc Arena).
Στο φιλικό παιχνίδι δεν θα αγωνισθεί εκτός του Λεοζίνιο και ο Αγκάνοβιτς με στόχο να προφυλαχθεί λόγω ενός μικροτραυματισμού που έχει αλλά δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι δύο παίκτες χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και μάλλον θα συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα.
eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου