CRIMSON NEWS

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η πρώτη νίκη της ΑΕΛ επί του Λεβαδειακού!

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η ΑΕΛ απέναντι στον Λεβαδειακό με 1-0. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη συνολικά του αντιπάλου της αφού σημείωσε ειδικά στο πρώτο μέρος περισσότερες ευκαιρίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την φανταστική εκτέλεση του Αγκάνοβιτς. Οι Βυσσινί ισσορόπησαν το ματς μετά το πρώτο τέταρτο όπου πίεσαν ψηλά και βελτίωσαν αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσ,α να δη,μιουργήσουν περισσότερες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε χωρίς να σημειωθεί κάτι το ιδιαίτερο με την αμυντική συνοχή να ξεχωρίζει από τους Βυσσινί. Ξεχώρισαν με την απόδοση τους Γκόλιας, Ζίζιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς.

Στο 2΄ ο Σένκα μέσα από τη περιοχή με ωραία κίνηση, δοκίμασε το σουτ έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος μακριά. Στο 11΄ ο Αγκάνοβιτς με πολύ δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε τον Δασκαλάκη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ! Στο 14' Ο Γιουσούφ έκανε την  σέντρα από τα αριστερά, ο Μπραντάο μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε την  κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στο 20΄ ο Αγκάνοβιτς βρήκε τον Ντέλετιτς, πλάσαρε εκείνος αλλά ο Δασκαλάκης με το στήθος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 35΄ο Γιαννιτσάνης έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Κρίζμαν που πλάσαρε όμως ο Δασκαλάκης για μια ακόμα φορά είπε "όχι" σε επιθετικό των Βυσσινί. Στο 39΄ ο Αγκάνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 αφήνοντας εμβρόντητο τον Δασκαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις πολλές αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός όπως είναι φυσιολογικό έπεσε με την πρώτη καλή ευκαιρία να γίνεται στο 62΄με τον Γκόλια που ύστερα από σέντρα έκανε την κεφαλιά με τον Ναμάσκο να αποκρούει την μπάλα. Στα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή του νεαρού Καλύβα και του νεοαποκτηθέντα Ανδρεόπουλου.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Ζίζιτς, Ναβάρο, Γουάλας, Φατιόν, Αγρόδημος, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης

Στο 2ο ημίχρονο:Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Άλα, Γκόλιας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αγκάνοβιτς(62' Ανδρεόπουλος), Ναζλίδης, Μασούρας, Καλύβας, Λαμπρόπουλος.

Λεβαδειακός: Δασκαλάκης, Μεντί, Μοϊσέ, Ζαραδούκας, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Γιουσούφ, Νιασέ, Σένκα, Μπραντάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου