CRIMSON NEWS

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Καλύτερη η ΑΕΛ, κέρδισε τον Ατρόμητο!

Υπό τα βλέμματα 2500 οπαδών η ΑΕΛ κέρδισε τον Ατρόμητο με σκορ 2-1.
Ντέλετιτς και Κριζμάν έβαλαν τα γκολ ενώ για τον Ατρόμητο σκόραρε ο Μενσά. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Πίεση ψηλά, δημιουργία και καλή επιθετική ανάπτυξη ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι της ΑΕΛ. Αδυναμία το εύκολο γκολ που έβαλε ο Μενσά. Ξεχώρισαν οι Ζίζιτς, Κρισμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς ενώ πήγαν καλά οι Λαμπρόπουλος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος και Ανδρεόπουλος.
Στο 2΄ λεπτό ο Μανούσος έκανε το σουτ ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ! Στο 10΄λεπτό ο Αμπιόλα μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του Θεοδωρόπουλου και έγινε το 0-1! Στο 16΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Λαμπρόπουλο να σουτάρει και τον Μίλκοβιτς να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 27΄λεπτό ο Ντέλετιτς κοντρόλαρε την μπάλα ύστερη από φανταστική πάσα του Κρίζμαν έκανε το γυριστό σουτ με τον Μίλκοβιτς να αποκρούει και τον Σέρβο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό με τους Βυσσινί για φέτος. Στο επόμενο λεπτό ο Ρέντζας έκανε την σέντρα και τον Λαμπρόπουλο να κάνει το σουτ και τους Ντέλετιτς και Κρίζμαν να μην προλαβαίνουν να κάνουν την προβολή. Στο 37΄λεπτό ο Ναζλίδης από τα αριστερά πάσαρε στον Ντέλετιτς που σούταρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Ρέντζας δέχθηκε την ωραία πάσα του Αγκάνοβιτς σούταρε ο Μίλκοβιτς απέκρουσε στην επαναφορά ο Κρίζμαν την έσπρωξε εύκολα στα δίχτυα έκανε το 2-1.
 Υποτονικό το δεύτερο ημίχρονο με δύο καλές ευκαιρίες να σημειώνονται.Στο 61΄ ο Ντέλετιτς σέντραρε με τον Λαμπρόπουλο να σουτάρει ο Θεοδωράκης όμως ήταν στην κατάλληλη θέση αποκρούωντας την μπάλα με τα πόδια. Στο 80΄ ο Μπόζοβιτς σε τετ-α-τετ είπε "όχι" στον Μάνσον από κοντινή απόσταση.


AEΛ: Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Λαμπρόπουλος, Ρέντζας, Φατιόν,Κρίζμαν, Ζίζιτς, Φάρκας, Αγκάνοβιτς(43΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Γουάλας

Στο β΄μέρος: Μπόζοβιτς, Ναβάρο,Γκόλιας, Άλα,Κόντορ, Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης,Ντοντό, Περόνε,Γιαννιτσάνης(86΄Καλύβας)

Ατρόμητος: Μίλκοβιτς, Χατζηισαιας, Καρασαλίδης, Ούμπιντες, Μανούσος, Πλατέλλας,Μάνσον, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Αμπιόλα, Γιαννούλης
Έπαιξαν και οι:Κατράνης, Θεοδωράκης, Μενσά,Ζησόπουλος, Κυριακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου