CRIMSON NEWS

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Θέλει Σταμάτη και Μουράτο ο Σκουρτόπουλος!

Οι διαδικασίες για τη σύσταση της ΚΑΕ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, έτσι ο Φάρος, που ως γνωστόν φέτος θα εδρεύει στη Λάρισα, δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμα στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του. Πάντως μετά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Σάββατο, αναμένεται να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις και να αρχίσει να φτιάχνεται σιγά σιγά και η ομάδα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει κάνει τα πλάνα του και σε συνεργασία με τα στελέχη της ομάδας έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες επαφές. Φαίνεται δε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο το θέμα της απόκτησης του Δημήτρη Σταμάτη. Ο 21χρονος και ύψους 1.92 διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες γκαρντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη, δείχνει διάθεση να πάει φέτος στη Λάρισα και ο Σκουρτόπουλος τον θεωρεί πολύ καλή λύση για την περιφέρεια, καθώς μπορεί να βοηθήσει, εκτός από το σκοράρισμα, και στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ είναι ακόμα σε μια ηλικία όπου έχει περιθώρια εξέλιξης. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και η συμφωνία πολύ πιθανό να επιτευχθεί.


Το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στα πλάνα του Σκουρτόπουλου και υπάρχει και μαζί του όλο αυτό το διάστημα μια καλή επαφή.
basketa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου