CRIMSON NEWS

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ξεκίνημα με αισιοδοξία για τον Αχιλλέα!

Οι Φαρσαλινοί έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια επέστρεψαν στην Γ Εθνική κατηγορία

και στόχος των ανθρώπων του Αχιλλέα είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου με κράμα έμπειρων και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών που θα παίζουν όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα ικανοποιεί τον κόσμο της ομάδος, σε μια αν μη τι άλλο απαιτητική και δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Γ Εθνική.


Η πρώτη προπόνηση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων και παρά την ζέστη που επικρατούσε πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην πρώτη ώστε να δει από κοντά το «χτίσιμο» των «κιτρινόμαυρων».


Το κυρίως πρόγραμμα περιελάμβανε κατά βάση αρκετό τρέξιμο και λίγες ασκήσεις με μπάλα ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπουν σταδιακά σε ρυθμό.


Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και τα φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.



Στις πρώτες δηλώσεις τόσο ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τσαπραΐλης, όσο και ο τεχνικός της ομάδος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Νεμπεγλέρας, Χρήστος Οικονόμου, Νίκος Βούλγαρης και Κλεβί Κόλα κράτησαν χαμηλούς τόνους δίνοντας βάση στην δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε ο Αχιλλέας να γίνει ένα δυνατό σύνολο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στο ανανεωμένο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.


ifarsala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου