CRIMSON NEWS

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

" Να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο"

Δηλώσεις έκαναν πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς και ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης.

Παναγιώτης Μαντζανάς:"Να ευχηθώ σε όλο το κόσμο να έχει υγεία. Οι ποδοσφαιριστές μας να είναι καλά και δίχως τραυματισμούς. Εύχομαι φέτος να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μέσα από όλη τη διαδικασία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ικανούς ποδοσφαιριστές. Από πέρυσι έμεινε ένας καλός κορμός με 13 ποδοσφαιριστές και θα προχωρήσουμε με 25 παίκτες.

Ένα στόχο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, έναν έχουμε και φέτος. Να προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο και να κερδίζουμε. Θέλω οι παίκτες να δίνουν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν»

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και σε όλους τους συνεργάτες μου να έχουμε μία καλή χρονιά. Μια χρονιά πάνω απ’όλα με υγεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια εξελίσσεται διαρκώς. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας στην ομάδα.

Με οδηγό την περσινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα έχει σαν στόχο κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογικότητα, τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του προέδρου μας, του κ. Μαντζανά που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας.


Να έχουμε όλοι μας μία άριστη συνεργασία όπως και πέρυσι και πάνω απ’όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου