CRIMSON NEWS

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

"Θα κατακτήσουμε τον στόχο μας"

Δηλώσεις έκανε ο Θωμάς Ναζλίδης στο AEΛ Radio 104.8. Τόνισε πως η ΑΕΛ θα κατακτήσει τον στόχο της παραμονής και κοιτάζει πλέον πιο άνετα την πορεία της στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:
«Έχουμε όλες τις πιθανότητες με το μέρος μας για τη σωτηρία. Πιστεύω κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν κομβικό, το πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια πιο άνετα».

Για την αγωνιστική δύναμη που επέδειξε ο Παναιτωλικός: «Το θέμα είναι να πηγαίνουν σε όλα τα παιχνίδια έτσι. Μακάρι να κάνουν το ίδιο σε όλα τα ματς».

Για την πορεία της ΑΕΛ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος: «Εννοείται ότι όσο μαθηματικά δεν έχει τελειώσει η παραμονή, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Στην Ελλάδα ζούμε και πολλές ομάδες θα είναι αδιάφορες. Πιστεύω πως σε δύο - τρία παιχνίδια θα τελειώσει το θέμα. Τώρα το ποιος θα υποβιβαστεί δεν μπορώ να το γνωρίζω, και δε με ενδιαφέρει κιόλας».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι: «Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα δείχνει θέληση και πάθος. Όποιο παιχνίδι ήταν κομβικό, η ΑΕΛ έδειξε πως το παλεύει και το παίρνει. Σε αυτά τα ματς γινόμαστε μια γροθιά και τα παίρνουμε. Απο εδώ και πέρα, θα μπορέσουμε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα».


Για το «επεισόδιο» που είχαν Φατιόν και Ξενοδόχοβ: «Η εικόνα αυτή δεν ήταν σωστή, αλλά δείχνει και την τρέλα που έχουμε για το αποτέλεσμα. Το θέμα έληξε και δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου