CRIMSON NEWS

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

"Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα"

Αλλαγές ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας, σε τοποθέτησή του στο ραδιόφωνο της ομάδας. Ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν αλλαγές στο τρόπο διοίκησης της ομάδας, όπως και στα πρόσωπα που απαρτίζουν την ΠΑΕ και αναμένεται να υπάρξει σύντομα και ανακοίνωση.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου, με τον ίδιο να παίρνει προσωπική απόφαση για τις νέες αλλαγές, ανακοινώνοντας παράλληλα και την επιστροφή στη θέση του υπεύθυνου Επικοινωνίας, τον Γιάννη Καλογιάννη.

Τέλος έγινε αναφορά για τη συζήτηση που είχε με τους Παλαίμαχους, αλλά και για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, δηλώνοντας πως θα έχουν πιο ενεργή θέση μέσα στην ομάδα.

«Τις τελευταίες δύο μέρες ξεκίνησαν συζητήσεις και χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες οι οποίες θα αλλάξουν την ΑΕΛ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι αλλαγές. Ενώ αλλάζει και ο χαρακτήρας του ραδιοφώνου, όπου θα είναι μόνο της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ. Η μητρική ΑΕΛ καλλιεργούσε μόνο ποδόσφαιρο κι έτσι θα συνεχίσει. Μόνο η οικογένεια του ποδοσφαίρου θα προωθείται από το ραδιόφωνο»

Ακολούθησε το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου όπου επιστρέφουν δημοσιογράφοι που είχαν αποχωρήσει. Μεταξύ αυτών και ο προηγούμενος υπεύθυνος Επικοινωνίας, Γιάννης Καλογιάννης που αναλαμβάνει και πάλι τη θέση αυτή στην ομάδα.

Ενώ συνέχισε, «έχοντας εισπράξει όλα όσα έχουν συμβεί και ότι έχει γίνει με το ραδιόφωνο και την ΑΕΛ έχω προσωπική άποψη για όλους όσους βρίσκονται στο περιβάλλον της ομάδας. Έχω περάσει από τις θύρες του γηπέδου και έχω ακούσει απόψεις και παράπονα, όπως έχω μάθει και την κοινωνία του νομού. Είναι προσωπική μου απόφαση να προχωρήσουμε έτσι».

Για τη συζήτηση με τους Παλαίμαχους: «Δεν ανταλλάξαμε απόψεις. Έγινε σοβαρή συζήτηση πολλές ώρες και φύγαμε αργά από τα γραφεία. Τις εξελίξεις θα τις μάθετε σίγουρα. Η ΑΕΛ θα έχει και εικόνα και διοίκηση και πολιτική που ονειρεύονται οι οπαδοί μας και κανείς δεν θα μπορεί να πει κάτι. Παντού θα υπάρξουν αλλαγές. Και στο τρόπο που διοικείται η ΠΑΕ και στα πρόσωπα που θα είναι πρωταγωνιστές. Από ανθρώπους με βαθιά γνώση και έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ και την έχουν δοξάσει. Από την διοίκηση μέχρι και το τελευταίο προπονητή.

Λάθη έχουν γίνει με τοποθετήσεις και από τις δύο πλευρές. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

Για τα τμήματα υποδομής: «Είναι μονόδρομος να ρίξουμε το βάρος εκεί. Θα ξεκινήσουμε από τις νηπιακές ηλικίες. Έχουμε κάνει ένα θαύμα, από τον Ιούλιο μέχρι τώρα έχουμε φτιάξει τέσσερις ομάδες όπου έχουν ξεχωριστεί παρουσία. Κοιτάζουμε στα ίσια ομάδες που διεκδικούν τα πρωταθλήματα των Under και φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Προχθές η Κ20 κόντρα ίσως σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, ήρθαμε με τον ΠΑΟΚ 1-1. Παρακολούθησα ο ίδιος την Κ17 κόντρα στον Παναιτωλικό που έχει ακαδημίες δέκα χρόνια και φοβερές εγκαταστάσεις και χάναμε ευκαιρίες και χάσαμε 3-2 από τον διαιτητή όπου δημιούργησε και θέμα. Αναρωτήθηκα μήπως υπήρχε θέμα με το στοίχημα, όπως έγινε και στην Κέρκυρα.

Το σημαντικό είναι όμως πως έχουμε αξιόπιστες ομάδες κι αυτό θα γίνει ακόμα καλύτερο. Από τη στιγμή που η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων μας επιβάλει να έχουμε δικές μας ακαδημίες γίνεται ακόμα πιο σοβαρό το θέμα. Επικεφαλής σε αυτό θα πρέπει να είναι οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ. Βλέπω στη Γιάννουλη όπου έχουν το Βασίλη Μπακογιάννη, που έχει παίξει στην ομάδα και κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να φτιάξουμε μία μόνιμη οικογένεια.


Οι ομάδες που είχαν σπουδαίες ακαδημίες, είχαν μόνιμες θέσεις και είχαν μεράκι. Η ομάδα του Πανιωνίου έγινε από ανθρώπους που έχουν μεράκι και όχι ανθρώπους που φεύγουν. Έχουν σαν οικογένεια τον Πανιώνιο. Έτσι θα κάνουμε κι εμείς. Θα κοιτάμε να φέρνουμε παίκτες φυσικά για να μένουμε στην κατηγορία και όλα θα γίνουν».
πηγή:sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου