CRIMSON NEWS

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ένταση και αντιπαραθέσεις στη Γ.Σ της Ερ.ΑΕΛ!

Πάνω από τέσσερις ώρες διήρκησε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, που έγινε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», παρουσία 61 μελών και με έντονες αντιπαραθέσεις, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως με την ΠΑΕ οι διαφωνίες είναι και περί…ηθικής.

Παρόντες ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου, με τον εκπρόσωπο της εταιρίας «Γήπεδο Α.Ε.» Μίμη Τσακμακίδη.

Αρχικά ο γραμματέας Γιώργος Νάκας ανάγνωσε το νέο καταστατικό της ΑΕΛ και τέθηκε προς επικύρωση, ενώ έγιναν και τρεις τροποποιήσεις μετά από προτάσεις των μελών.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αντώνης Τσαγκάλης που μεταξύ άλλων τόνισε πως η σχέση μεταξύ μητρικής ομάδας και ΠΑΕ έπρεπε να είναι όπως μια σχέση μητέρας-παιδιού που δυστυχώς σήμερα δεν υφίσταται εξαιτίας της συμπεριφορά του μεγαλομέτοχου, δήλωσε απογοητευμένος διότι δεν αντιδρά κανείς με τα όσα συμβαίνουν και όλοι το γνωρίζουν και ανέφερε πως «ούτε 1 εκατομμύριο ψέματα, δεν κάνουν μία αλήθεια». Αναρωτήθηκε γιατί δεν δίνεται το 10% που δικαιούται η ερασιτεχνική.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν προσπάθησε να υπεραμυνθεί των όσων υποστήριζαν οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής και υπήρξαν αντιπαραθέσεις, τόσο για οικονομικά όσο και για ηθικά ζητήματα και ανέφερε πως μέχρι τώρα υπάρχουν 95% αρνητικές εκκαθαρίσεις από τους αγώνες.

Τοποθετήσεις και προτάσεις έγιναν από τους κ.κ. Γραβάνη, Βαλασόπουλο, Ιωακείμ, Μπουχουρίδη και άλλα μέλη της Ερασιτεχνικής.

*Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος Αντώνης Τσαγκάλης πρότεινε να ψηφιστεί διάταξη σύμφωνα με την οποία να χάνουν την ιδιότητα των μελών όσοι απειλούν ή βιαιοπραγούν σε βάρος μελών των σωματείου.


*Στο πάνελ της γενικής συνέλευσης ήταν ο κ. Αχιλλέας Παυλόπουλος που πολλές φορές προσπάθησε να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα και ο δικηγόρος Βαγγέλης Καραναστάσης.
πηγή:eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου