CRIMSON NEWS

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Νικήτρια η ΑΕΛ με 2-1!

Φιλικό αγώνα έδωσαν η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα στο AEL FC ARENA με τους βυσσινί να κερδίζουν με 2-1. Οι Σάκης Θεοδοσιάδης και Θοδωρής Βουτυρίτσας είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητα των παικτών τους οι οποίοι δεν φόρτσαραν αρκετά αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Για την ΑΕΛ, ο Ευμορφίδης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αξίζει να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι Αγκάνοβιτς και Ντέλετιτς.
Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Ντέλετιτς που στο 40΄ σούταρε από τα αριστερά ο Σταυράκης όμως απέκρουσε την μπάλα ενώ στο 45΄ ο Κουτσιανικούλης έκλεψε την μπάλα από τον γκολκίπερ πάσαρε στον Σέρβο όπου αστόχησε βγάζοντας την μπάλα άουτ. Από την άλλη ο Απόλλων επέδειξε ένα ανταγωνιστικό σύνολο όπου δημιούργησε ευκαιρίες με τους Κυριάκο, Καμπέρη και Σαχινίδη με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60΄ πάσα με αρκετό φάλτσο από τον Ευμορφίδη στον Αγκάνοβιτς που κοντρόλαρε την μπάλα σωστά  μπήκε από τα αριστερά σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 69΄ ο Ευμορφίδης με φοβερό σουτ έκανε το 2-0. Στο 75΄ ο Ευμορφίδης εκτέλεσε το κόρνερ πήρε αρχικά την κεφαλιά ο Τσάκο και μετά ο Αγκάνοβιτς με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.Στο 79΄ ο Γκουντρουμπής σε φάση τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2-1.

ΑΕΛ:Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Οουσού, Φατιόν,Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης,Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναβάρο

Η ενδεκάδα του β΄μέρους:Κουτογλίδης,Γκαγιέχο, Μονιάκης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος,Γκουλουζάντε, Ρέγιες, Ευμορφίδης,Αγκάνοβιτς, Τσάκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου