CRIMSON NEWS

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η ΑΕΛ με  1-0. Νίκη παραμονής σίγουρα για τους Βυσσινί με σκόρερ τον Φάρκας. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη εκμεταλλεύθηκε με το καλύτερο τρόπο την μία από τις δύο ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.Κακό θέαμα αλλά αυτό που τελικά μέτρησε ήταν οι τρεις βαθμοί.Μελανό σημείο το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Τσιώλη-οπαδών και Φατιόν-Ξενοδόχοβ.
 Στο 35΄στη πρώτη ευκαιρία του αγώνα ο Αβραάμ γύρισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Φάρκας να σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη κάνοντας το 1-0.  
Το πρώτο μέρος ήταν τόσο κακό σε θέαμα που το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός ήταν το γκολ που σημείωσε η ΑΕΛ.  

Στο 57΄ μετά από βαθιά μπαλιά του Φατιόν ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά που κατέληξε λίγο άουτ.Στο 68΄ ο Ντέλετιτς σούταρε κάνοντας προσποίηση η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Κυριακίδη και με την βοήθεια των αμυντικών του πέρασε κόρνερ. Στο 79΄ ο Παπαδόπουλος σέντραρε ο Μουνιός από το ύψος του πέναλντι πλάσαρε "ξυστά" άουτ. Στο 87΄ακόμα μια πρωτοτυπία απέναντι στην ΑΕΛ αφού Ξενοδόχοβ και Φατιόν μάλωσαν μεταξύ τους και είδαν την κίτρινη κάρτα από τον Φουκάκη! 

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ναβάρο(87΄Γκόλιας),Γιοβάνοβιτς, Φάρκας,Οουσού(80΄Αναστασόπουλος), Φατιόν,Ντέλετιτς, Τσακοπίνο(64΄Ρέντζας), Ναζλίδης,Βαρέλα,Αβραάμ
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης, Ρότσα( 53΄Γιαννιώτης), Λόπες(71΄Μουνιός), Μπράβο, Πόσα(64΄ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου