CRIMSON NEWS

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Τέλος ο Τσιώλης από την ΑΕΛ!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν την χθεσινή ημέρα στο θέμα του προπονητή της ΑΕΛ. Όπως αποκάλυψε στο ΑΕΛ radio 104.8 o Aλέξης Κούγιας συναντήθηκε με τον Σάκη Τσιώλη στην Βουλιαγμένη όπου είχαν ραντεβού για να συζητήσουν για την ομάδα. Εκεί, λοιπόν ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του αποκάλυψε πως δεν θέλει για προσωπικούς λόγους να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΛ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος των Βυσσινί, ο Τσιώλης "πήρε" κάποιες πίκρες στην Λάρισα που δεν τις περίμενε ποτέ και αυτό τον οδήγησε στην απόφαση να φύγει από τώρα. Μάλιστα, το απόγευμα ο Αλέξης Κούγιας συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ για να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις. Στα τέλη της εβδομάδας, εκτός απροόπτου θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου μεγαλομετόχου κια προπονητή για να γίνουν γνωστοί οι λόγοι του "διαζυγίου".
'Οσο για τον επόμενο προπονητή ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως θα κάνει προσπάθειες να μεταπείσει τον Σάκη Τσιώλη αλλά σε κάθε περίπτωση θα κοιτάξει για τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά δίχως κάτι τέτοιο να είναι εύκολο αφού πρέπει να βρεθεί κάποιος τεχνικός για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν αλλά και την επόμενη χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου