CRIMSON NEWS

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Πανέτοιμος ο Απόλλων Λ. για μια ακόμα νίκη

Με τον Marcello Penta να προστίθεται στη λίστα με τις απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.
Η τελευταία προπόνηση, ως είθισται,  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/03) στο γήπεδο Φιλιππούπολης και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις.

Ο Αργεντινός επιτελικός άσος της λαρισινής ομάδας δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα στην γάμπα, που "κληρονόμησε" από το Πανθεσσαλικό στάδιο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Επίσης στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν είναι και οι Πλάτωνας Καρακατσάνης (4 κίτρινες κάρτες) και Σάκης Σάββας (που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς), όπως και οι Γκουντρουμπής, Μάρκου και Κουρδής.

Αντίθετα ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που είχαν και επανέρχονται κανονικά στην αποστολή, οι Άκης Σουλίδης, Περικλής Μηνάς, Τάσος Κυριάκος και Άγγελος Σταυράκης.

Δεκαεννέα παίκτες πήρε κοντά του ο Θεοδοσιάδης και αυτοί είναι οι εξής:


Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Mutafchiyski, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Διβανές, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος και Κολοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου