CRIMSON NEWS

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ


Ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης πήρε τα …βουνά και ανάμεσα στους


προορισμούς του ήταν και η Σαμαρίνα (εθεάθη και στο Δοτσικό Γρεβενών να γιορτάζει τις «τσιγαρίδες» με φίλους του) όπου εκεί συνέχισε να σχεδιάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί το 2024 ακόμα καλύτερη και να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση δύο παικτών, ενός επιθετικού και ενός ακραίου επιθετικού και ήδη υπάρχει λίστα με προτεινόμενους (πάνω από είκοσι). Η κατηγοριοποίηση των επιλογών για τις επιλογές έχει ως εξής: Πρώτη προτίμηση οι Ελληνες παίκτες, δεύτερη προτίμηση οι ξένοι που αγωνίζονται στην Ελλάδα και τρίτη οι ξένοι παίκτες όπου αναζητούνται συστάσεις από ανθρώπους της λαρισινής ομάδας.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει και τρίτη μεταγραφή παίκτη, αλλά θα πρέπει να φύγει ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση που θα έρθει νέος ποδοσφαιριστής.

Εκτός από μεταγραφές υπάρχουν και αποχωρήσεις παικτών και ήδη έχουν φύγει ο Μανώλης Πατράλης και ο Ανίς Μπρού. Σύμφωνα με πληροφορίες θα φύγει τελικά και ο Σπύρος Ρούσης, ενώ θα δοθούν δανεικοί ο Δημήτρης Μιλτιάδης με το Στέργιο Παρασκευάς σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας με στόχο να πάρουν περισσότερες συμμετοχές και να επανέλθουν καλύτεροι, αφού η ΑΕΛ έχει συνωστισμό σε πολλές θέσεις.

Μάλιστα χθες από την ΑΕΛ ανέφεραν ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουν το έμψυχο δυναμικό.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σήμερα στις 3.00 μ.μ. οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ επανέρχονται στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο εορταστικό δώρο διακοπών. Επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα της ΑΕΚ Β στις 4 Ιανουαρίου στις 16.00 σε αγώνα που θα μεταδώσει τηλεοπτικά το Action 24, ενώ θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο παιχνίδια στις 7 Ιανουαρίου με Ηρακλή και στις 13 Ιανουαρίου (Σάββατο) με Αιολικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «16» του κυπέλου Ελλάδας θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου στις 19.00.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Σ.Ε.Π.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Γαραζανάκη Μανόλη, παιδάκια από πέντε ακαδημίες της Λάρισας (Πριμηθέας-Λαρισαϊκός-Απόλλων Λάρισας-Τοξότης-Πελασγιώτιδα) σήμερα 14:30 θα επισκεφτούν το προπονητήριο των Δένδρων, για να ανταλλάξουν ευχές και να πούνε τα κάλαντα στους παίκτες, το προπονητικό τιμ, αλλά και γενικότερα στους ανθρώπους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.


 Του Σωτ. Κέλλα (EΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου