CRIMSON NEWS

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Διπλός μεταγραφικός στόχος για την ΑΕΛ…


 «Με το υπάρχον δυναμικό θα αγωνιστεί η ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β’ στις 3 Ιανουαρίου 2024...». Αυτό έλεγε μέλος της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρότι η λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μεσοεπιθετικού, αλλά χωρίς ακόμα να υπάρξει οριστική συμφωνία. Συζητήσεις γίνονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα.



Από κει και πέρα χθες ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με τον Πατράλη (πηγαίνει στον Ηρακλή) με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Πατράλη, τον οποίο ευχαριστεί για την παρουσία του και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής και οικογενειακής του ζωής».

Όμως δεν θα είναι η μοναδική αποχώρηση, κάτι που το είπε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Δημήτρης Παπαλέξης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ: « Ρόστερ σχεδόν πλήρες υπάρχει αυτή τη στιγμή της ΑΕΛ. Ισάξιοι οι παίκτες και ανάλογα με το πλάνο του προπονητή αγωνίζονται (χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι). Χρειάζεται όμως μια απομείωση ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα φύγουν κάποιοι παίκτες και κάποιοι θα δοθούν δανεικοί».

Μετά τον Πατράλη ένας ακόμα παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν και αυτός είναι ο Βελγομαροκινός Ανίς Μπρου που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ οκτώ παιχνίδια (έξι πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου) και πέτυχε ένα γκολ.

Στο μεταξύ εκτός του Δημήτρη Μιλτιάδη ένας ακόμα παίκτης θα φύγει δανεικός από την ομάδα και είναι ο Σπύρος Ρούσης.

Σχετικά με τα ονόματα που κυκλοφορούν για απόκτηση των Ρόβα, Πανίδη, Γιαξή (ακούστηκε και το όνομα του Βρακά), από τη λαρισινή ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι...


ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου