CRIMSON NEWS

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΛ:Τι ζήτησε ο Παύλος Δερμιτζάκης


 Του Σωτ. Κέλλα (EΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)


«Μπορούμε να είμαστε στην κορυφή τα Χριστούγεννα και να κάνουμε καλές γιορτές». Αυτά είπε προ ημερών ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες του και δείχνει να δικαιώνεται, αφού μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου και με δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός έχει δύο συνεχόμενα ρεπό, η ΑΕΛ μπορεί να βρεθεί στην κορυφή αν κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο στη Χαλάστρα τον Καμπανιακό, σε ένα παιχνίδι δύσκολο καθώς ο αντίπαλος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης.



Βέβαια και η ΑΕΛ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει κάνει ένα αήττητο σερί επί ημερών Δερμιτζάκη και φιλοδοξεί να το συνεχίσει ώστε σε ένα πρωτάθλημα με πλέι-οφ να βρίσκεται μόνιμα στην κανονική περίοδο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στον προχθεσινό αγώνα με τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου (3-0) τα σημαντικά στοιχεία ήταν ότι αγωνίστηκε σέντερ μπακ ο Θανάσης Παπαγεωργίου λόγω τιμωρίας του Στάμου (είχε ξαναπαίξει στο παρελθόν στη θέση αυτή), ο Αντράντα έπαιξε αντί του Θωμαϊδη που έκανε καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών (αρχίζει εναλλαγές;) και ο Σουλούκος απέκρουσε το δεύτερο φετινό πέναλτι και δεν αποκλείεται μετά την καλή του χρονιά να έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων.

Μπορεί να μην το φωνάζουν, αλλά στην ΑΕΛ ξεκίνησαν τις μεταγραφικές κινήσεις και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή οι «βυσσινί» ψάχνουν δύο παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά που να γνωρίζουν την κατηγορία και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Σε ένα πρωτάθλημα με πλέι- οφ χρειάζονται αρκετές εναλλακτικές λύσεις, αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν τιμωρίες και τραυματισμοί παικτών.

Στο μεταξύ ο Μανώλης Πατράλης ζήτησε να φύγει από την ΑΕΛ με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν παίρνει χρόνο συμμετοχή και μάλλον το αίτημά του θα γίνει αποδεκτό, ενώ θέλει να παίξει δανεικός ο Δημήτρης Μιλτιάδης για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σήμερα η ομάδα θα κάνει κανονικά προπόνηση, ενώ χθες είχε ρεπό. Για τον ορισμό του αγώνα το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει δυσαρέσκεια, καθώς στη λαρισινή ομάδα ήθελαν να γίνει Κυριακή ώστε να υπάρχει μια ακόμα μέρα ξεκούρασης (αγωνίστηκε ως γνωστόν προχθές, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες την Κυριακή).

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Ορίστηκε και επίσημα η 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου και η 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου για την Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:00 την αναμέτρηση του Καμπανιακού με την ΑΕΛ στο γήπεδο του Καμπανιακού στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, χωρίς ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Superleague 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου