CRIMSON NEWS

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Εορταστικό οικογενειακό γεύμα της ΠΑΕ ΑΕΛ με ευχές για το 2024!


Γεύμα σε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, ιατρικό team και μέλη της διοίκησης παρέθεσε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης. στην ταβέρνα «Πιθάρι». Κατά τη διάρκεια του γεύματος τα μέλη της ομάδας αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και με πίστη για ακόμα καλύτερη πορεία της ομάδας το επόμενο διάστημα με στόχο τη διάκριση και την άνοδο στη Super League.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ στο οικογενειακό γεύμα ενόψει της Πρωτοχρονιάς πρόσφερε σε όλα τα μέλη της ένα συμβολικό χειροποίητο γούρι, με το άλογο πάνω σε ένα ρόδι και το 2024, ενώ στη συνεστίαση κυριάρχησαν οι ευχές και τα πειράγματα, σε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα όπως επιβάλουν οι γιορτινές ημέρες, οι συζητήσεις σχετικά με τα επίκαιρα θέματα της ομάδας και τους στόχους της και ασφαλώς οι εγκάρδιες ευχές από όλους για τη νέα χρονιά με Υγεία και επίτευξη των βυσσινί στόχων.


Ευχές έδωσαν ξεχωριστά στο video που ακολουθεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ  κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο προπονητής μας κ. Παύλος Δερμιτζάκης και η υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου