CRIMSON NEWS

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ΑΕΛ

 


Μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό (1-1) το ηθικό στην ΑΕΛ είναι ανεβασμένο, αφού οι παίκτες της λαρισινής ομάδας επί ημερών Δερμιτζάκη αγνοούν την ήττα.


Στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας η λαρισινή ομάδα σίγουρα μπορεί να μην έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, πήρε τον ένα βαθμό και αν είχε καλύτερη διαιτησία τότε θα μπορούσε να έχε λιγότερες απώλειες σε έμψυχο δυναμικό. Επόμενος αντίπαλος είναι η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ηλιάδη που αποβλήθηκε και στη θέση του μάλλον θα παίξει ο Θανάσης Γιανναράκης που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι στη θέση του Στάμου.


Στο μεταξύ δυο παίκτες, ο Κοσσονού και ο Στάμου, συμπλήρωσαν κάρτες και θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο Κοσσονού δε θα παίξει με την ΑΕΚ Β’ και ο Στάμου με τον Απόλλωνα Πόντου. Ευχάριστο γεγονός είναι ότι επανήλθαν δριμύτεροι ο Όγκμποε και ο Νίνο. Ειδικά ο δεύτερος άλλαξε τη ροή του αγώνα και θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί ο Δερμιτζάκης περισσότερο σε επόμενες αναμετρήσεις.



Γενικά ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει πληθώρα λύσεων, κάτι που κάνει τη λαρισινή ομάδα φαβορί απέναντι στη Νίκη Βόλου που το τελευταίο διάστημα περνάει αγωνιστική κρίση, αφού την περασμένη αγωνιστική στην Καρδίτσα έχασε από την Αναγέννηση εύκολα με 2-0.


Πηγή: Ελευθερία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου