CRIMSON NEWS

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Βράβευση στην αθλήτρια Σταματία Σταμπουλή καθώς και σε ασθενείς του ΚΑΑ ANIMUS και ΑΜΕΑ λοιπών κοινωνικών κέντρων


 Tιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η ΠΑΕ ΑΕΛ στον αγώνα ΑΕΛ – Νίκη Βόλου χθες 3/12 και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποίησε απονομή βράβευσης στην αθλήτρια Σταματία Σταμπουλή, μαχήτρια της ζωής – αθλήτρια του στίβου (ακόντιο, σφαίρα) με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκά meetings, καθώς και σε ασθενείς του ΚΑΑ και ΑΜΕΑ λοιπών κοινωνικών κέντρων.


Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος την ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ενώ τη Νίκη Βόλου εκπροσώπησε ο βοηθός προπονητή και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το EURO2004 κ. Στέλιος Βενετίδης.


Aντίστοιχα συγκινητική ήταν η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αντί για μικρά παιδάκια να συνοδεύουν ως είθισται, με πολλά παιδιά του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας, αμαξίδια με ΑΜΕΑ και την παρέα φίλων ΑΜΕΑ “πόση αγάπη”. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά όλες και όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της να βρεθούν στο γήπεδο τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.










Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό η Super League 2 αφιέρωσε όλη την αγωνιστική (12η στον Α’ όμιλο και 10η στον Β’ όμιλο) στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.


 


Συγκεκριμένα ανακοίνωσε: “Όλοι διαφορετικοί, όλοι ισότιμοι.


Η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι ένα συναίσθημα που ενώνει όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης. Γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά όλοι είμαστε ισότιμοι.


Η Super League 2 αγκαλιάζει φορείς και ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και αφιερώνει την 12η αγωνιστική Α’ Ομίλου και 10η Β’ Ομίλου στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.


Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1992, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δίνοντάς μας την ευκαιρία κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Επιδιώκει την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, αθλητικής και πολιτιστικής ζωής”.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου