CRIMSON NEWS

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πανίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ

 Του Σωτ. Κέλλα (EΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)



Η ΑΕΛ θέλει φέτος να αλλάξει κατηγορία και αυτό αποδεικνύεται από τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία, αλλά και από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από Θεσσαλονίκη στο στόχαστρό της βρίσκεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πανίδης, ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη αρκετά ικανό.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 χρονών (γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2001 στη Θεσσαλονίκη) και ξεκίνησε την καριέρα του από τους Μπέμπηδες, για να πάει στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ Κ-19 και κατόπιν δανεικός στον Α.Ο. Τρίκαλα, για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ Κ-19 που πήρε δύο πρωταθλήματα και ο ίδιος είχε 53 συμμετοχές και πέτυχε 21 γκολ.

Αν αποκτηθεί, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση, αφού διακρίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άλλοι δύο παίκτες στο στόχαστρο της λαρισινής ομάδας.

Η απόκτηση των παικτών γίνεται με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα με περισσότερες λύσεις, αφού φέτος η Super League 2 έχει πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί αυξημένο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Από κει και πέρα, ο Πατράλης που εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει για να πάρει χρόνο συμμετοχής, συζητάει με την ομάδα του ΠΟΤ Ηρακλή, στον οποίο αγωνιζόταν και πέρυσι, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Χθες ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης έκανε ανάλυση του τρόπου που αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (3-0) σε βίντεο στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας παρατηρήσεις για τον τρόπο που ξεκίνησαν το παιχνίδι, αλλά και δίνοντας επαίνους για τη συνέχεια.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε καλή κατάσταση και ετοιμάζεται αύριο να αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον οποίο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση νίκης, με δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός έχει ρεπό, η ΑΕΛ θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ

Ο Ουρουγουνός παίκτης της ΑΕΛ Λέαντρο Οτορμίν που πέτυχε το πρώτο προσωπικό του γκολ με τη λαρισινή ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου έκανε χθες ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέφερε τα εξής: «Συνεχίζουμε προσθέτοντας τρεις βαθμούς. Μας μένει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για να κλείσουμε το πρώτο μέρος με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την ομάδα. Βγάζοντας εκείνη την «κατάρα» που δεν ήθελε να μπει. Τώρα για να συνεχίσουμε πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό όπως πάντα». Και ο συμπαίκτης του Αργεντινός Πεντρόσο σχολίασε γράφοντας: «Μπράβο παιχταρά».

Στον παίκτη δείχνει να πιστεύει ο Δερμιτζάκης, καθώς σε φιλικό του περιβάλλον έλεγε ότι είναι θέμα προσαρμογής να βρει τον καλό του εαυτό, αφού κάποιοι Λατίνοι προσαρμόζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και κάποιοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου