CRIMSON NEWS

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία , νίκη του Παναιτωλικού

 


Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Κρητικούς να επιστρέφουν από την κόλαση, καθώς η Ένωση πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων. Δύο γκολ πέτυχε ο Νέιρα και ο Βούρος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.



Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς είχαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το 79ο λεπτό, χάρη στα γκολ των Αραούχο, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ. Ο Χουάν Νέιρα μείωσε προσωρινά σε 3-1 με κεφαλιά ψαράκι στο 79ο λεπτό, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR, για πιθανή παράβαση οφσάιντ. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 3-2.



Ο ΟΦΗ πέτυχε το τρίτο γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους, από δεύτερη φάση από στημένο ματς. Ο Βούρος επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-3.Όλες τις συγκινήσεις τις κρατούσε για το τέλος ο αγώνας του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό. Τελικά, εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι Αγρινιώτες αφού με τέρμα του Ζεστέν έφτασαν στην ανατροπή επικρατώντας 2-1.


Ο Ατρόμητος πλήρωσε την οπισθοχώρησή του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και την απροσεξία του Τόμας ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά. 


Από την άλλη ο Παναιτωλικός έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τις δύο αλλαγές του να φτάνουν στο γκολ.

sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου