CRIMSON NEWS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Σημαντικές νίκες για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

 


Κυριαρχικοί οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν άνετα με 2-0 από την Τρίπολη με τον Βραζιλιάνο στράικερ να βρίσκει και πάλι δίχτυα - Μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός... περιμένει την Τούμπα...


Έκανε αυτό που έπρεπε ο Ολυμπιακός, απέναντι σε έναν δύσκολο και σκληροτράχηλο αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πίνακα, έχοντας 10 βαθμούς μετά από 4 ματς και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 7 βαθμούς. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνονται και τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς, πως ο Ολυμπιακός θα εμφανίζεται όλο και καλύτερος σε κάθε ματς που δίνει.


Μία εμφάνιση καλή από τους «ερυθρόλευκους», η οποία τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει και της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, την Πέμπτη για τους ομίλους του Europa League. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας την ομάδα του να έχει από το πρώτο ημίχρονο το προβάδισμα του 2-0, έκανε και τις απαραίτητες δοκιμές για το παιχνίδι της Ευρώπης. Έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Γιαν Εμβιλά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι οποίοι επέστρεψαν από τραυματισμό.


Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε ένα ακόμη ματς χωρίς γκολ. Δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι στην άμυνα των «ερυθρόλευκων», όχι όμως ικανές για να παραβιάσουν την εστία του Τόμας Βατσλίκ. Έγινε μία φορά, αλλά ακυρώθηκε το γκολ αυτό ως οφσάιντ. Οι Αρκάδες δεν έβγαλαν τη δυναμική που είχαν απέναντι στον ΠΑΟΚ και σίγουρα επιθετικά θα πρέπει να ψάξουν λύσεις, αφού μετά από τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχουν μείνει στο μηδέν...Ο Παναθηναϊκός «αντέδρασε» με εξαιρετικό τρόπο μετά τις δύο σερί ήττες… καρμπόν σε «Ζωσιμάδες» και «Βικελίδης», συνέτριψε με τον Βόλο με 5-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League κι έδειξε να «ξυπνάει» αγωνιστικά, μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.


Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το καλύτερο εφετινό τους ημίχρονο, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο κι έφτασαν στην εμφατική νίκη τους με γκολ των Καρλίτος (3’ και 69’, κορυφαίος του γηπέδου), Ιωαννίδη (4’), Χατζηγιοβάνη (33’) και Βιτάλ (45’+1’ πέν.). Μείωσε στο 58’ ο Γκιουλέν για τη θεσσαλική ομάδα, που δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

I EFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου