CRIMSON NEWS

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

΄Ηττα για την ΑΕΛ από τον Ολ.Βόλου

 


Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ολ.Βόλου με 1-3 στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης.  Η ΑΕΛ μπορεί να είχε την την υπεροχή  αφού ο Ολ.Βόλου περιορίζονταν σε παθητικό παιχνίδι όμως ήταν "φλύαρη". Μπορεί οι Βυσσινί να αναπτύσσονταν ορθολογικά με την μπάλα κάτω και παιχνίδι από τα πλάγια και τον άξονα ωστόσο δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό. Από την άλλη ο Ολ.Βόλου ήταν ουσιαστικός αφού σε 3 ευκαιρίες έβαλε 3 γκολ. Δεν αγωνίστηκαν οι Γιάκος, Συμελίδης, Κολομπίνο, Ακούνα, Πατράλης, Ομάρ, Θεοδωρόπουλος. Ο Μπάτροβιτς στο 1ο λεπτό σκόραρε, ο Βαλέντε Ντουάρτε στο 56’ και ο Φίλιπ Χάσεκ στο 68’ έκαναν το 0-3, ενώ η ΑΕΛ μείωσε στο τελικό 1-3 στο 89’ με τον Ζαχαράκη.


ΑΕΛ (Κ. Φραντζέσκος): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλλιάς, Μιλτιάδης, Γλυνός, Μαυριάς, Κούστα.


Μετά το 57’ έπαιξαν οι: Μισυρλής, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Δάκτυλας, Ηλιάδης, Κοτσιανούλης, Γρηγορόπουλος, Τσουμάνης, Ζαχαράκης, Νικολιάς, Ογκμποε.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γ. Βαζάκας): Ξενοδόχοφ (46’ Βούγιοβιτς), Σκοπελίτης (77’ Παπακώστας), Να’ α, Φιλίποβιτς (80’ Χολέβας), Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί (54’ Ντουάρτε-89’ Μπέικος), Κόλα (88’ Βλάχος), Χάσεκ (66’ Χατζής), Σουλεϊμάν (46’ Ασλανίδης), Κουντουριώτης (50’ Βερνάρδος), Μπάτροβιτς (56’ Ξύδας- 82’ Εν Κόα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου