CRIMSON NEWS

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

«Δύο στα δύο» για τον Βόλο

 


«Δύο στα δύο» στην εκκίνηση της φετινής Super League για την θεσσαλική ομάδα που έδειξε τα…δόντια της (και) στο «Γ. Καμάρας». Με γκολ των Φερνάντες (4΄), Φαν Βέερτ (49΄) και Μπαρτόλο (63΄) επικράτησε άνετα (3-1) του Απόλλωνα Σμύρνης που παρά το ντεμπούτο του Μπρούνο Άλβες έμπαζε…νερά στην άμυνα και το πλήρωσε ακριβά.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρατάχθηκε στο ματς προερχόμενη από τη βαριά ήττα (4-0) από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι έχοντας για πρώτη φορά στην 11άδα της τον (new entry) Μπρούνο Άλβες και μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.


Στην αντίπερα όχθη, η θεσσαλική ομάδα έπειτα από τη νίκη επί της Λαμίας στην πρεμιέρα, κατέβηκε με άριστη ψυχολογία στη Ριζούπολη και με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη.


Το α΄ημίχρονο είχε να παρουσιάσει αρκετά καλό ρυθμό, αξιόλογες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες και μπόλικη τακτική.


Μπορεί οι γηπεδούχοι να «φλέρταραν» πρώτοι με το γκολ στο 3ο λεπτό, έπειτα από ένα επικίνδυνο σουτ του Σλίβκα που έδιωσε σε κόρνερ ο Κλέιμαν, ωστόσο οι Βολιώτες ήταν αυτοί που συνδέθηκαν με τα δίχτυα στο αμέσως επόμενο λεπτό (4΄)

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου