CRIMSON NEWS

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Oλυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0

 


Το πάθημα του ΠΑΟΚ, έγινε μια χαρά μάθημα για τον Ολυμπιακό! Χωρίς να... φορτσάρουν οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Παναιτωλικού και την είσοδο του Βαλμπουενά και έφτασαν στο 2-0 και το ήρεμο Σαββατόβραδο. 


Με το απόλυτο (3χ3) και χωρίς γκολ παθητικό στη σεζόν εντός κα εκτός συνόρων συνεχίζει ο Ολυμπιακός, που κέρδισε απόψε τον Παναιτωλικό 2-0 χάρις σε ένα ουσιαστικό δεύτερο ημίχρονο που είχε στο «Γ. Καραϊσκάκης».   


 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με τον Σα στο τέρμα, τους Μπρούνο, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Καμαρά στον άξονα, τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στα άκρα και τους Ελ Αραμπί, Κάιπερς επιθετικό δίδυμο. Εξ' αυτών ο Βέλγος ήταν στο «9». 

 

Τα «καναρίνια» είχαν τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Καρασαλίδη, Λιάβα, Κωνσταντόπουλο στα στόπερ, τον Τζανακάκη δεξιό μπακ χαφ, τον Βάντερσον αριστερό, τους Τσιγγάρα, Ντάλσιο στον άξονα, τον Μάζουρεκ οργανωτή και τους Ντίας, Ματσόλα επιθετικό δίδυμο, με τον τελευταίο να είναι κλασικός «φουνταριστός».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου