CRIMSON NEWS

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κοντά στον Ντάριους Ρόι η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Λάρισα Bread Factory ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Ντάριους Ρόι, ο οποίος θα αρχίσει από την Ελλάδα την επαγγελματική καριέρα του.
Η Λάρισα Bread Factory ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της σεζόν και ο Λίνος Γαβριήλ με τους συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική και γεμάτη σε κάθε θέση. Το βάρος έχει πέσει στις θέσεις των ξένων, καθώς οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην τελική ευθεία για μεταγραφικές κινήσεις.


Οι Τζέρι Σμιθ και Μπράντον Ρας είναι οι δύο πρώτοι παίκτες από την ξένη αγορά που θα φορέσουν τη φανέλα των Θεσσαλών, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με έναν rookie.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA η ομάδα από τον Κάμπο ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Ντάριους Ρόι ενόψει της νέας σεζόν. Ο ύψους 1,85μ γκαρντ θα αρχίσει την επαγγελματική πορεία του από την Basket League, εκτός απροόπτου, για λογαριασμό της ομάδας του Λίνου Γαβριήλ.




Λάρισα Bread Factory και Ρόι έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη νέα σεζόν. Ο νεαρός γκαρντ είναι απόφοιτος του Milwaukee μετρώντας 15,6  ['πμτπυς. 4,1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 40,1% στα σουτ εντός πεδιάς σε 24 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου