CRIMSON NEWS

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Αλέξη Κούγια για την Κ19-Ισόπαλη απέναντι στον ΠΑΟ

 


Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κ19 που υπό τις εξαίρετες οδηγίες του προπονητού μας κ. Μίλτου Ζιάκα αντιμετώπισαν σαν ίσος προς ίσον την ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού, παρά το ότι από το 57 λεπτό έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την λάθος απόφαση του διαιτητή να αποβάλλει τον νεαρό ποδοσφαιριστή μας Σούμπαση.


Μετά από 5 χρόνια στην Super League, όλοι μαζί έχουμε καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η οργάνωση και η καλή λειτουργία των ομάδων under της ΑΕΛ και ελπίζουμε ότι σύντομα θα υπάρξει και η αρμονική συνεργασία με την ερασιτεχνική ΑΕΛ για την καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών της ΑΕΛ.


Οι Σουλούκος, Πινακάς, Φουρκιώτης, Δάκτυλας, Κουτσιανούλης και Ζαχαράκης δείχνουν τον δρόμο.



Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Κ19 της ΑΕΛ κόντρα στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο Αμπελώνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος U-19 της Superleague 1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «βυσσινί» ήταν ο τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος που σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έσωσε την ομάδα του, ενώ η ΑΕΛ U-19 είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Δημήτρη Σούμπαση στο 58ο λεπτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου