CRIMSON NEWS

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Nίκες για Αστέρα Τρίπολης και Βόλο

 


Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη σε παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της νέας Super League 1.


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 73’ ο Ριέρα, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.


Στο 26’ ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού και στο 83’ ο Τασουλής των Αρκάδων έφτασαν μία ανάσα από το γκολ.


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0 


Γκολ: 73' Ριέρα


26' δοκάρι ο Καρλίτος


83' δοκάρι ο Τασουλής


Κίτρινες κάρτες: Μπαράλες, Κώτσιρας - Σάντσες, Καρλίτος, Μακέντα, Πούγγουρας


Κόκκινες κάρτες: -


Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρεζ (71' Τασουλής), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο (72' Μπ. Φερνάντεθ), Μπελόκ (56' Βαλιέντε), Κρέσπι (90'+3 Γκαρσία), Αλί Μπαμπά (56' Τιλίκα), Ριέρα, Μπαράλες.


Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Μαυρομμάτης (86' Ζαγαρίτης), Βέλεθ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (70' Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σερπέζης (60' Μπουζούκης), Καρλίτος, Σαβιέρ (71' Χατζηγιοβάνης), Μακέντα.



Ιδανική πρεμιέρα για τον Βόλο, απογοητευτική για τον Ατρόμητο!


Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, «χτύπησε» δις στο τελευταία τέταρτο του αγώνα και... απέδρασε με το «διπλό» από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0.


«Πικρή» επιστροφή για τον Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, αφού δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Έλλειψε το καθαρό μυαλό στους Περιστεριώτες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, που ακόμη και με δέκα παίκτες ήλεγχαν το ματς αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν και λύγισαν στο φινάλε του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου