CRIMSON NEWS

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αποστολή εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό


 O Oλυμπιακός... ελέω Φαμπιάνο δεν έφυγε νικητής κι από την Κύπρο (0-0 με Ομόνοια), όμως ξεκούραστα «τσέκαρε» την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον στην γιορτή των αστεριών θα ζητήσει την υπέρβαση!



Αποστολή εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έμειναν μεν στο 0-0 με την Ομόνοια, όμως το 2-0 που είχαν κερδίσει την περασμένη εβδομάδα τους χάρισε , και δικαίως,το «εισιτήριο» για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο. Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά στον άξονα, τον Ραντζέλοβιτς στο δεξί «φτερό», τον Βαλμπουενά στο αριστερό και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. 

 

Δηλαδή οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με μία γνωστή και δοκιμασμένη «συνταγή», την οποία ουκ ολίγες φορές χρησιμοποίησαν με επιτυχία, κυρίως στις εκτός συνόρων διοργανώσεις. Οπου ο Καμαρά ανέβαινε ψηλά και είχε ρόλο «ανασταλτικού δεκαριού» πρεσάροντας τους αντιπάλους του και το build up της Ομόνοιας, ενώ ο Βαλμπουενά όχι μόνο δεν ήταν στον ασβέστη αλλά είχε ελεύθερο ρόλο και πολλές φορές βρίσκονταν ακόμη και δεξιά μαζί με τον Ραντζέλοβιτς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου