CRIMSON NEWS

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτορεπορτάζ από το γεύμα που παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ

 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το τραπέζι που παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην Φαλάνη στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση, στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ


Σε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Αλέξης Κούγιας, παρέθεσε δείπνο στους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τα στελέχη της ΠΑΕ και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, σε ταβέρνα της Φαλάνης Λάρισας.


Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι και πέρασαν μία ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη ποδόσφαιρο του σήμερα και αναμνήσεις από την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας.


Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Αλέξης Κούγιας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδος και από τη μεριά τον παλαιμάχων, χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος αυτών και ιστορικός αρχηγός, Τάκης Παραφέστας.


Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά, έδωσαν οι μικροί φίλοι της ΑΕΛ, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να πάρουν αυτόγραφα τόσο από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, όσο και από τον κ. Αλέξη Κούγια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου