CRIMSON NEWS

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Nίκες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ


«Γονάτισε» τον ΟΦΗ και πάει πρώτος στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με λίγες καλές φάσεις, οι (συνολικά ανώτεροι) «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με 1-0 από το «Γεντί Κουλέ» χάρη σε τέρμα του Καμαρά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και παρέμειναν στην πρώτη θέση (+4 από τον ΠΑΟΚ που παίζει την Πέμπτη στη Λαμία) πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίο αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη έπειτα από… μανούρα με τον Φερέιρα.


Μια ακόμα επιβεβαίωση ότι την ΑΕΚ που ξέραμε προ Καρέρα θα πρέπει να την… ξεχάσουμε έδωσε η «Ένωση».

Παρά το πλήθος απουσιών, η οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ό,τι ήθελαν στον Βόλο και με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασαν σε δεύτερη συνεχόμενη τριάρα (3-1).

Με τον Οικονόμου να δίνει προβάδισμα (9’), τον ασταμάτητο Αλμπάνη να καθαρίζει πρόωρα το παιχνίδι (25’) και τον Κλωναρίδη να σφραγίζει το σκορ (52’), οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν το διπλό και πάνε με φόρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον Σιμάνσκι, που αγωνίστηκε 79 λεπτά και δεν έδειξε απλώς να έχει προσαρμοστεί, αλλά και ικανός να γίνει ο χαφ-σημείο αναφοράς που τόσο λείπει από την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου