CRIMSON NEWS

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Συγκλονιστικό ματς στην Ξάνθη, νίκη για τον Πανιώνιο

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με δραματικό φινάλε, η Ξάνθη ισοφάρισε δύο φορές τον ΟΦΗ με γκολ του Φοσέ (87’ και 90+1’) και διατήρησε για ακόμα μια αγωνιστική την αγωνία και τον… συνωστισμό στην 6άδα.Ξάνθη και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι (2-2) με τους Θρακιώτες να…τσιμπάνε τον βαθμό στο 92΄ με γκολ του Φοσέ, έπειτα από ένα περιπετειώδες και κομβικό ματς για τη μάχη της εξάδας, με το VAR να παίζει…μπάλα σε ένα ακόμα ματς του φετινού πρωταθλήματος.
Μετά από δύο σερί ήττες οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο έχοντας αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό τους πως θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν σε τροχιά εξάδας.

Xωρίς τους Μάνο – Σεμέντο, αλλά και τον προπονητή του, ταξίδεψε ο ΟΦΗ στην Ξάνθη. Ο Γιώργος Σίμος δεν ακολούθησε την αποστολή της κρητικής ομάδας στην Θράκη αφού ταλαιπωρείται από ίωση και ο γιατρός του συνέστησε να μείνει κλινήρης στο σπίτι του για τις επόμενες πέντε μέρες.

Η Ξάνθη ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και πίεζε αρκετά ψηλά τους φιλοξενούμενους θέλοντας να δημιουργήσει προβλήματα στη δημιουργία του παιχνιδιού τους.



Όσο ζει, ελπίζει και θα παλεύει! Ο Πανιώνιος κόντρα στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 8 σερί ήττες.O Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος από τον Ατρόμητο και πήρε τη νίκη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη – Κακή εμφάνιση για τους Περιστεριώτες, που έχασαν κι άλλο έδαφος για την εξάδα.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη για τους γηπεδούχους, σε ένα παιχνίδι που έκαναν τις περισσότερες φάσεις, την ώρα που τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί σωστά για τους τους φιλοξενούμενους.

Μετά από οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Πανιώνιος πήρε ξανά ένα τρίποντο, αποτέλεσμα που συνδύασε και με την καλύτερη εμφάνισή του εδώ και καιρό.

Με ένταση και ορμή για να βάλουν ένα γκολ νωρίς μπήκαν στο παιχνίδι οι «κυανέρυθροι» πιέζοντας για να εκμεταλλευτούν τις απουσίες των Ρισβάνη και Γούτα.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου