CRIMSON NEWS

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

«Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν»

Οι οπαδοί της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Γιώργου Δώνη έβριζαν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος σχολίασε τα όσα άκουσε.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρισα, οι οπαδοί της ΑΕΛ έβριζαν τον Γιώργο Δώνη τη στιγμή έκανε δηλώσεις στη NOVA. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν το άφησε ασχολίαστο και ανέφερε για αυτά που άκουγε: «Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν». Φυσικά είναι καταδικαστέες οι βρισιές και τα ανάλογα συνθήματα απέναντι στον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ αλλά και η δήλωση του προσβάλλει το σύνολο της πόλης διότι μπορεί να έδωσε πράγματα στην ομάδα αλλά και πήρε πολλά και πρώτα απ΄όλα η εμπιστοσύνη του Κώστα Πηλαδάκη και των οπαδών του έδωσαν το δικαίωμα να εξελιχθεί προπονητικά και όφειλε να το αναγνωρίσει...

Όσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Είναι σημαντικό ότι για 45 λεπτά ήμασταν εξαιρετική ομάδα. Σχεδόν παίξαμε ολοκληρωτικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, πολύ καλή κίνηση και δημιουργία. Όσο πέρναγε ο χρόνος νομίζω ότι μας βγήκε κούραση. Ήταν φανερό πως δεν είχαμε τη φρεσκάδα από τα συνεχόμενα ματς. Και ο αντίπαλος δημιούργησε καλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν μέτριοι αλλά βγάλαμε αυτά τα ματς με καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΟΧΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΙΔΗΣ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΕΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή