CRIMSON NEWS

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Εν αναμονή ανακοινώσεων στην ΑΕΛ!

Σε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στο ραδιόφωνο της TRT 95,1 και στον Θάνο Αναστασίου. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ εκτός απροόπτου και αφού περάσουν τις ανάλογες ιατρικές εξετάσεις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ίσως και περισσότερες.

Αναλυτικά, το βράδυ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Κροάτης Ματέο Μούζεκ, 25 ετών που αγωνίζονταν στην Σερίφ Τιραλσπορ και έχει περάσει από την Σεντ Μίρεν (14 συμ), Καραγκάντυ(30 συμ) αλλά και σε άλλες ομάδες με αρκετές συμμετοχές. Επίσης έχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας. Απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί λογικά την Πέμπτη 16/1.
Στην ίδια θέση συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Κροάτη  ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για να αποτελέσει με τον Μούζεκ το "δίπολο" στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Επιπλέον, μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Λάρισα οι Γκαζάλ(αμυντικό χαφ) και Βινίσιους(εξτρέμ) για να περάσουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Τέλος, ο Ντάουντα θα μεταγραφεί στον Παναιτωλικό και οριστικά παρελθόν θα αποτελέσουν οι Φατιόν και Στάνκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου