CRIMSON NEWS

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ισοπαλία στο ARENA, κάκιστη ΑΕΛ

Με κάκιστη εμφάνιση η ΑΕΛ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας αφού με ατομικές εξάρσεις του Ουάρντα ισοφάρισε τα γκολ του Ντάουντα που απέδειξε πόσο μεγάλο λάθος έκανε η ΑΕΛ που τον έδιωξε. Τραγικοί άπαντες που μια στοιχειωδώς αξιοπρεπής ομάδα θα είχε κερδίσει αυτόν τον Παναιτωλικό που δεν έχει να ελπίζει σε κάτι αφού κατάφερε να χάσει ένα τέτοιο ματς. Πραγματικά, θα πρεπει διοίκηση παίκτες και προπονητής να εξηγήσουν την τόσο κακή εμφάνιση. Φυσικά, στόχος 6άδα πλέον δεν υφίσταται.


Στο  10΄ λεπτό ο Ντάουντα σούταρε δυνατά ο Κρίστινσον απέκρουσε την μπάλα.  Στο 27΄ ο Ντάουντα πέρασε εύκολα τον Κρίστινσον πλάσαρε και έκανε το 0-1 εν μέσω χειροκροτημάτων. Ο Ρότσα στο 33΄σούταρε ο Κρίστινσον απέκρουσε και πάλι την μπάλα.  

Στο 59΄ ατομική ενέργεια του Μπούστος σούταρε ο Κνετ μπλόκαρε. Στο 63΄ ο Ντάουντα σκόραρε 2η φορά και πάλι καταχειροκροτούμενος αφού απέδειξε το λάθος που έγινε με την φυγή του από την ΑΕΛ. Στο 76΄ ο Ουάρντα εκτέλεσε το πέναλντι έκανε το 1-2. Το 2-2 έκανε στο 85΄ ο Ουάρντα με εκτέλεση πέναλντι .Αποβλήθηκε ο Τσιγάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου