CRIMSON NEWS

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Θέλει διεθνή Αιγύπτιο όλο και πιο κοντά ο Μασούρας

Έντονες οι προσπάθειες της ΑΕΛ για την εύρεση παικτών σε θέσεις που έμειναν κενές έπειτα από αποχώρηση ποδοσφαιριστών το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει και έχει προβάδισμα αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, είναι ο Αλί Γκαζάλ.


Πρόκειται για 28χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός και τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην Πορτογαλία και τη Φεϊρένσε (11 συμμετοχές).

Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει φορέσει και τη φανέλα της Νασιονάλ, έχει δύο συμμετοχές στο Europa League, ενώ είναι και 11 φορές διεθνής.



Ο Γιάννης Μασούρας βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΛ και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να φορέσει τα «βυσσινί» και πάλι και δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή η μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί.

Στην ΑΕΛ μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός, στον οποίο ανήκει ο Μασούρας από το καλοκαίρι του 2019, έχει έναν ειδικό όρο δανεισμού στον Πανιώνιο, βάσει του οποίου μπορεί να τον πάρει πίσω όποια χρονική στιγμή το επιθυμεί.

Οι Θεσσαλοί περιμένουν τους Πειραιώτες να ενεργοποιήσουν τον συγκεκριμένο όρο και έτσι ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει ως δανεικός αυτή τη φορά στην ομάδα.

Θυμίζουμε βέβαια, ότι ο Πανιώνιος μέσω του Γιάννη Δάρα έχει τονίσει πως αν δεν συμφωνήσει η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, ο νεαρός μπακ-χαφ δεν μπορεί να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη.

Μένει ωστόσο να φανεί εντός των ημερών, αν τελικά η ΑΕΛ θα προχωρήσει σε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της ή, αν θα στραφεί σε άλλη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου