CRIMSON NEWS

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ήττα για την ΑΕΛ από τον ΠΑΟ

 Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟ με 0-2.  Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ δεν απείλησε αλλά και δεν απειλήθηκε. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε πιο επιθετικά με αποτέλεσμα να έχει κάποιες καλές στιγμές. Η απουσία φορ που να τον αισθάνεται η αντίπαλη  άμυνα και η μη  ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής έφερε την δυστοκία σε φάσεις. Τελειώνει άδοξα η υπόθεση 6άδα με τα πλέυ άουτ να έρχονται.... Κακή η διαιτησία του Βρέσκα και δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των Βυσσινί...
Aμφισβητήσιμο πέναλντι στο 25΄ ο Χατζηγιοβάνης έκανε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε νέο πέναλντι αλά Πανένκα αλλά ο Κρίστινσον μπλόκαρε εύκολα.


Σουτ του Μπούστος η μπάλα λίγο άουτ στο 50. Στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Ζαχίντ σούταρε ο Κρίστινσον απέκρουσε στην γωνία. Στο 74΄ ο Παπάζογλου μόνος του πήρε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ. Σουταρε ο Μπούστος η μπάλα κόντραρε ο Διούδης μπλόκαρε. Τρίτο πέναλντι για τον ΠΑΟ ο Κρίστινσον ανέτρεψε παίκτη του ΠΑΟ ο Μπουζούκης έκανε το 0-2.  Στην επόμενη φάση  ο Ανουάρ σούταρε δυνατά ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου