CRIMSON NEWS

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Nίκες για ΠΑΟΚ και Άρη

Μπορεί να πέταξε ένα ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πέρασε από τη Νέα Σμύρνη αφού «καθάρισε» τον Πανιώνιο με 2-0 και έπιασε εκ νέου τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

Κάκιστη εικόνα από την ομάδα του Φερέιρα στο πρώτο 45λεπτο που τα βρήκε σκούρα κόντρα στον καλά στημένο Πανιώνιο.

Η είσοδος του Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα της επανάληψης στη θέση του τραυματία Ελ Καντουρί άλλαξε άρδην την εικόνα του ματς και συνετέλεσε στο να φύγει ο ΠΑΟΚ με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στα 50 παιχνίδια δίχως ήττα.

Δεύτερο γκολ για Ίνγκασον στο πρωτάθλημα, σκόραρε και πάλι ο Άκπομ.



Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Άρης το σημερινό του παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως μαρτυράει η νίκη του με 4-0…

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τους Ιντέγε και Γκάμα σε… μεγάλα κέφια, καθώς αμφότεροι σκόραραν από δύο φορές, ο πρώτος στο 12ο και στο 24ο λεπτό κι ο δεύτερος στο 30’ με πέναλτι και στο 61’, δίνοντας και δύο ασίστ, πήραν… ξεκούραστα το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από τέσσερις αγωνιστικές και παρέμειναν σε… τροχιά πλέι οφ!

Αντιθέτως, οι νεοφώτιστοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να χάσουν ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί των δύο τελευταίων ματς.

Με το τελικό 4-0 να ανεβάζει τον μεν Άρη πέμπτο, με 21 βαθμούς πλέον, ενώ ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου