CRIMSON NEWS

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Τρομερή Λάρισα κέρδισε το Λαύριο!

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πέτυχε την δεύτερή της εκτός έδρας νίκη (98-78) με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Μπράντον Ρας, να κάνει τρομερά πράγματα.
Το Λαύριο ήθελε τη νίκη για να αγκαλιάσει την παραμονή του στην Α1, αλλά η Λάρισα είχε διαφορετική άποψη. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Μπράντον Ρας, ήταν τρομερός, σημειώνοντας 30 πόντους, σπουδαίοι και οι Χίκι-Παπαντωνίου και κάπως έτσι οι Θεσσαλοί πήραν δύο βαθμούς-χρυσάφι, στη μάχη της παραμονής. Το τελικό 98-78 μιλάει από μόνο του.


Απόλυτη κυρίαρχος ήταν από το πρώτο ημίχρονο η Λάρισα. Με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πήρε από την αρχή τα ηνία στα χέρια της και δεν άργησε η διαφορά να γίνεται σημαντική. Με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Μπράντον Ρας, να δίνει το κάτι παραπάνω. Πως όχι άλλωστε, αφού στο πρώτο εικοσάλεπτο σημείωσε 16 πόντους με τον Νώντα Παπαντωνίου να είναι το ιδανικό αποκούμπι του με 11 πόντους και 5 ασίστ.

Η Λάρισα προηγήθηκε με 20-13, το Λαύριο πλησίασε σε 26-23, αλλά η δεύτερη περίοδος ανήκε εξ ολοκλήρου στους Θεσσαλούς. Οι τελευταίοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 53-38 με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να έχουν αστοχία στα τρίποντα (3/13) και να έχουν χάσει και τα ριμπάουντ (13 έναντι 22).



Με πατημένο το γκάζι μπήκε η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό δείχνει η διαφορά των 24 πόντων, με την οποία προηγήθηκε (69-45). Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση της ομάδας του Χρήστου Σερέλη. Η άμυνα έσφιξε, εξ ου και το 74-65, στο οποίο μείωσε. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια τους. Με μπροστάρηδες τους Ρας και Χίκι, αύξησαν και πάλι την διαφορά και εν τέλει έφθασαν χωρίς ιδρώτα στον στόχο τους.

Δεκάλεπτα: 23-26, 38-53, 60-72, 78-98



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου